| Bezetting |

| Repetities |

Bezetting

Show en Marchingband Cadans is onder te verdelen in drie categorieŽn.

Het slagwerk

De percussiegroep (het slagwerk) bestaat uit gestemd slagwerk zoals: snareís, quint, tuned bassdrums, cymbels, lyraís en vele effectinstrumenten. Er worden tijdens het spelen veel visuele effecten gebruikt waardoor het een mooi schouwspel is om naar te kijken.

De blazersgroep

De brass-sectie (blazersgroep) bespeeld front-facing instrumenten, dat wil zeggen dat de instrumenten allemaal naar voren gericht zijn waardoor de klanken van de verschillende instrumenten optimaal te horen zijn en dit showtechnisch veel mogelijkheden biedt. Er wordt op verschillende soorten instrumenten gespeeld zoals trompetten, mellophones, baritons, contrabass en dwarsfluiten.

Colour Guard

Bij de Color Guard staat alles in het teken van show. Er wordt veel aandacht besteed aan verschillende soorten dansen waarbij tevens wordt gewerkt met verschillende attributen zoals vlaggen en rifles. De training is zeer veel omvattend en moet absoluut niet worden onderschat. Tijdens optredens is deze groep een geweldige blikvanger en er worden spectaculaire shows uitgevoerd.

Gebouwd door J2CD
Vragen kunt u mailen naar: info@cadans.org of invullen via het contactformulier