Muziekvereniging Cadans is blij met uw hulp!

Zonder uw steun kunnen wij niet bestaan...hoe u kunt helpen? Vul ons formilier in en wordt donateur.

...

Donaties & sponsoren

Een muziekvereniging kan alleen bestaan als er voldoende financiële middelen zijn om alle kosten te financieren. Denk hierbij aan kosten voor muzikale opleidingen, kosten voor de aanschaf van instrumenten en kosten voor het huren van oefenruimte, kosten voor een website en ga zo maar door..
De leden van Muziekvereniging Cadans zijn zelf onder andere actief in het maandelijks ophalen van oud papier om inkomsten te krijgen voor de vereniging.
Voor een groot deel is Cadans ook afhankelijk van donateurs voor het verwerven van inkomsten. Muziekvereniging Cadans is daarom blij en dankbaar met de huidige donateurs die de vereniging steunen. Deze mensen en bedrijven maken het mogelijk dat Cadans kan blijven bestaan. Op deze manier kan de muziek blijven klinken bij alle georganiseerde evenementen.
U als bedrijf of particulier kunt de vereniging bijdragen in het bestaan. Hoe kunt u dat doen? U kunt donateur worden. U kunt onderstaand formulier invullen en verzenden. De penningmeester neemt dan contact met u op.
Door veranderde omstandigheden (voornamelijk wettelijke voorschriften) wordt het steeds moeilijker om huis aan huis een bijdrage te vragen. Bij Cadans wordt daarom gebruik gemaakt van een automatisch incasso systeem. Als donateur bepaalt u een bedrag welk u jaarlijks aan de vereniging wil bijdragen. Het bedrag wordt dan jaarlijks automatisch van de bankrekening afgeschreven. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze penningmeester.
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met de penningmeester.

Aanmelden als donateur:

Wat fijn dat u ons wilt helpen! U kunt het formulier aan de rechterzijde gebruiken. Alvast hartelijk dank!

Waar

training & repetities
Gerard Sampon Huis
(Onder de tribune van de renbaan)
Concourslaan 10
9727 KD  Groningen

Vereniging

Postadres

Dierenriemstraat 53
9742 AB Groningen

Tel: 06 30869523
KvK nr. 40026880