Boek snel want het is december voor je het weet!

Wilt u ons boeken dan kunt u het Contact formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

...

Zwarte pieten

Zwarte pietenband

Geef uw Sinterklaas intocht een extra dimensie en laat de Sint door zijn eigen zwarte pietenkorps begeleiden tijdens de intocht. Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat er naast hoofdpieten, pakjespieten, dichtpieten ook echte muziekpieten zijn. Al jaren word dit Zwarte Pietenkorps samen met hun Color Guard groep gevraagd om de muziek te verzorgen. Om u een impressie te geven van wat zij kunnen hebben de pieten wat foto’s voor u achter gelaten. Klik hier om de foto's te zien.

Zwarte pietenband boeken

Lijkt het u ook leuk om het echte zwartepieten korps bij uw intocht te hebben?? Dat kan, en u hoeft het niet eens aan de Sint te vragen!! Boek snel want het is zo december en het korps is slechts een paar dagen in Nederland om daarna weer snel naar het lekkere warme Spanje terug te varen. Wilt u ons boeken of heeft u vragen dan kunt u het contactformulier invullen en er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen. 

Agenda

Show & Marchingband
Agenda-overzicht met alle Trainingen en optredens van Show & Marchingband Cadans uit Groningen

Meer lezen

Wanneer

Oefenen & repeteren

We repeteren iedere dinsdag en vrijdag vanaf 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur in het Gerard Samponhuis in het Stadspark.

Meer lezen

Waar

training & repetities
Gerard Sampon Huis
(Onder de tribune van de renbaan)
Concourslaan 10
9727 KD  Groningen

Vereniging

Postadres

Dierenriemstraat 53
9742 AB Groningen

Tel: 06 30869523
KvK nr. 40026880